Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hape aktivitetsleke for barn - 10 mnd+

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 328,-
På lager
SKU
09182-139
   

Denne aktivitetsboksen i tre fra Hape kommer med 5-sider spekket med aktiviteter for den lille. Med bevegelige deler, baller, blokker og en labyrint, i tillegg til morsomme farger, bevegelser og et speil som reflekterer barnets smil. Gi navn til dyrene på sidene. Hvor bor de forskjellige? 

Morsom leke til barn fra 10 måneder som hjelper å utvikle sanser, øye-hånd koordinasjon og finmotorikk. Med håndtak på hver side kan barnet enkelt bære med seg leken sin hvor enn den skal. 

Inneholder:

  • 1 Hape aktivitetsleke

Detaljer:

  • Mål: 25 x 22 x 25 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 10 mnd
Produktdetaljer
ModellE0434
EAN6943478011571
MerkeHape
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.