Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Hape Baby Einstein leketog i tre

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 238,-
På lager
SKU
01192-92
   

La barnet bruke fantasien og forestille seg at det er konduktør på Hape Baby Einstein leketog i tre. Følg med på hvordan barnet velger å sette sammen de fargerike delene.

Toget er fylt med baby Einstein-passasjerer, og oppmuntrer til morsom rollelek. La barnet forsøke å stable og balansere de ulike delene, fargene og formene. Baby Einstein toget fra Hape er utformet i slitesterk tre, og gir mangfoldige timer med morsom lek.

Inneholder:

  • 1 Hape Baby Einstein leketog

Detaljer:

  • Mål eske: ca. 44 x 8 x 11 cm
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell800809
EAN6943478024922
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.