Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Baby Einstein Discovery Buggy - lær-å-gå fra 6 mnd.

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 733,-
På lager
SKU
05195-254
   

Klassisk og stabil lær-å-gå-vogn fra Hape i klare farger, perfekt for de første stegene. Vognen har 4 hjul og håndtak. Det er også spennende aktivitetsleker festet på vognen og en tur med denne vil aldri bli kjedelig! Når barnet har lært å gå har du en perfekt lekevogn i flere år fremover.

Hape lær-å-gå vogn i tre er av utmerket kvalitet og ditt barn vil ha stor glede av denne morsomme leken.

Alder: fra 12 mnd.

Produktdetaljer
Modell800855
EAN6943478027183
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.