Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Vtech Baby lek og lær aktivitetsbord - norsk versjon - fem syng med-sanger og åtte melodier

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Vår lavpris: 658,-
Få igjen på lager
SKU
05225-01
   

Vtech Baby lek og lær aktivitetsbord, norsk versjon som har fem syng med-sanger og åtte melodier.

Aktivitetsbordet har et elektronisk panel med 6 ulike stasjoner for morsom læring og utforskning. Opplev årsak virkning på en lærerik måte og syng med på de morsomme sangene. Hva skjer om du trykker på numrene? Og hva skjer hvis du blar i boken. Er det lyd og lys i urskiven også? Bordets ben kan fjernes og babyen kan sitte og leke med de ulike aktivitetene før det lærer seg å stå. Når barnet kan stå oppreist, kan du sette på benene igjen, og bordet vil være en ypperlig støtte for ditt barns motoriske utvikling.

Dette flotte aktivitetsbordet fra Vtech byr på læring og lek i en morsom kombinasjon. Bordet har klokke, bok, tangenter, perlestang og rulle. Alle aktivitetene har spennende farger og lys. Aktivitetsbordet fremmer barns sanseinntrykk, motoriske utvikling og forståelse av årsak-virkning.

Inneholder:

  • Vtech Baby lek og lær aktivitetsbord - norsk versjon

Detaljer:

  • Materiale: plast
  • Batteribehov: 2 x AA batterier (inkludert)
  • Mål eske: 50 x 40 x 13 cm (LxHxB)
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
Modell950-148033
EAN5766181186302
MerkeVtech
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.