Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni Aktivitetsbord og arbeidsbenk i resirkulert plast

Clementoni eksperimentsett, babyleker, kulebaner og sminke

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett, kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 155,-
Få igjen på lager
SKU
09233-02
   

Dette er en fargerik arbeidsbenk fra Clementoni laget av resirkulerbar plast. Denne nydelige leken er perfekt for de aller minste og er lett å bære fra rom til rom. Den fungerer også som oppbevaring for det medfølgende tilbehøret og blir til en verktøykasse hvis du snur den opp ned. Hamre, skru og slå med lekeverktøy og plastmuttere. Leken fremmer barnets finmotorikk, øye-hånd-koordinasjon og forståelsen av farge og form.

Play for Future-produktene er utviklet for å hjelpe oss å bygge en bedre fremtid sammen. Vi kan lære barn om viktigheten av å respektere miljøet gjennom lek. Play for Future-produktene er laget av 100 % resirkulerbart materiale og er av høy kvalitet.

Inneholder:

  • Arbeidsbenk
  • Skrujern
  • Hammer
  • Skiftenøkkel
  • 6 mutter og skruer

Detaljer:

  • Materiale: 100% resirkulerbar plast
  • Alder: fra 10 måneder

Produktdetaljer
Modell17733
EAN8005125177332
MerkeClementoni
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.