Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni Play for Future Ball Drop Castle - kulebane i resirkulert plast

Clementoni eksperimentsett, babyleker, kulebaner og sminke

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett, kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 155,-
Få igjen på lager
SKU
09233-01
   

En morsom ballbane i form av et slott laget av resirkulert plast. Barnet kan stable de fire delene av slottet, og deretter slippe ballen på toppen for å se den rulle ned gjennom alle fire etasjene før den når bunnen. Et morsomt og underholdende lekesett for de minste fra 10 måneder. Ballbanen hjelper barn med å utvikle hånd-øye-koordinasjon, finmotorikk og forståelse for årsak og virkning.

Play for Future-produktene er utviklet for å hjelpe oss å bygge en bedre fremtid sammen. Vi kan lære barn om viktigheten av å respektere miljøet gjennom lek. Play for Future-produktene er laget av 100 % resirkulert materiale og er av høy kvalitet.

Inneholder:

  • Kulebane med fire etasjer
  • Ball
  • Flagg

Detaljer:

  • Materiale: 100% resirkulert plast
  • Alder: fra 10 måneder

Produktdetaljer
Modell17725
EAN8005125177257
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.