Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Baby Einstein Magic Touch Xylophone - med 30 play along-melodier og lyder

Baby Einstein - en verden av læring, musikk og morsomme venner for nysgjerrige små barn!

Baby Einstein kommer fra troen på at fremtiden tilhører dem som er nysgjerrige, og gjennom lekene fra Baby Einstein kan foreldrene hjelpe og bidra i utviklingen av barnets nysgjerrighet og oppdagelsestrang. Lekene fra Baby Einstein springer ut fra en TV-serie der små barn ble introdusert for musikk, historier, tall og språk tilpasset deres nivå. Lekene har gjennomtenkte funksjoner som fremmer barnets utvikling. Utforsk Baby Einsteins verden av læring, musikk og morsomme venner!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
05195-259
   

Med Hape Baby Einstein Magic Touch Xylophone vil ditt barn kunne spille på frihånd eller til en av de 30 melodiene og lydene med «play along» funksjonen.

La barnet ditt få utvikle seg motorisk med dette morsomme instrumentet. Bli stjerne i ditt eget show og lev deg inn i en musikalsk verden. Kanskje vil mamma og pappa være publikum og klappe for deg når du er ferdig. Babyens minste berøring ved en av de lysende nøklene på xylofonen vil lage klare toner og musikk. Xylofonen er laget av tre og har tre innstillinger for volum.

Innhold:

  • Xylofon med 30 melodier og lyder 

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 AA batterier 
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell6145
EAN6943478027213
MerkeBaby Einstein
Alder1, 2, 3
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.