Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape gourmetkjøkken i tre

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1085,-
Få igjen på lager
SKU
09182-143
   

Unge kokker vil elske dette kjøkkenet i tre, hvor de kan lage sine egne retter. Kikk inn i ovnen gjennom vinduet for å se hvordan det går med baksten. Store orange knapper som kan skrus av og på, og i vasken er det plass til å ta oppvasken.

Oppbevar alle gryter og panner i skapet eller la skapet være kjøleskap i stedet. Det enkle, klassiske designet og de naturlige fargene gir mange lekemuligheter.

Detaljer:

  • Antall deler: 1
  • Mål: 55 x 32 x 70 cm
  • Vekt: 8,7 kg
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5931
EAN6943478019386
MerkeHape
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.