Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Hape hjemmelaget pizza - 13 deler

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 170,-
På lager
SKU
14332
   

Hape hjemmelaget pizza, med 13 deler, inspirerer små kokker til spennende kokkekunster.

Det er aldri noen som må legge seg sultne når du har denne nydelige pizzaen på bordet! Bestem selv hvilken topping du vil ha på, og server den til familie og venner!

Treleker fra Hape er av høy kvalitet, enkelt design og i herlige farger. Dette er en god sanseleke for barn fra 3 år og oppover som utvikler barnets fimotoriske ferdigheter og øye-hånd-koordinasjon.

Inneholder:

  • 1 Hape pizza
  • 1 pizzakutter
  • 1 pizzaspade

Detaljer:

  • Antall deler: 13
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE3129
EAN6943478007116
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.