Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Elder Lumos Wand Deluxe - Oldstaven tryllestav med lys i flere farger - 35 cm

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 396,-
På lager
SKU
04227-4
   

Gjør trylleformler med den mektigste tryllestaven i verden, nemlig Oldstaven. Lumos Elder Wand Deluxe tryllestaven er en nøyaktig og detaljert kopi av den du kjenner fra filmene, og den har LED-lys i flere farger i tuppen. Fargeforandringen utløses ved hjelp av en skjult knapp i håndtaket. Bla gjennom og velg akkurat den fargen på lyset som passer til trylleformularen du skal gjøre. Bruk appen til smarttelefon til å ta bilder av trylleformlene dine. Skriv navnet ditt i luften, gjenskap duelleringskamper eller øv på dine beste Expelliarmus-, Stupefy- og Expecto Patronum-formler. Perfekt gave til en Harry Potter fan!

Inneholder:

  • Lumos Elder Wand Deluxe Oldstaven tryllestav
  • Kort med trylleformler
  • USB-lader

Detaljer:

  • Mål: 35 x 2 x 2 cm
  • Oppladbart batteri
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellWW-1127
EAN5055394015296
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.