Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Hermione's Light Painting Wand - tegn i luften med Hermines tryllestav med lys og app - 36 cm

-20%

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

20%
Kampanjepris 261,60 327,- Du sparer: 65,-
På lager
SKU
07195-41
   

Tegn formler i luften med Hermines tryllestav inspirert av Harry Potter-filmene, med LED-lys kan du se magien i Light Painting appen.

Gjenskap favorittøyeblikket ditt fra den magiske Harry Potter-verdenen til J.K Rowling med Hermines Light Painting tryllestav. Ved hjelp av gratisappen og den ultralyse LED-tuppen kan du tegne og gjenskape ikoniske sener fra Harry Potter filmene. Lag din egen digitale kunst eller tegn de såkalte Patronus Charms.

Slå på lyset med den skjulte knappen på håndtaket på staven, og gjenskap dramatiske tryllestav-kamper eller skriv ditt eget navn. Nå kan magien starte! På den tilhørende appen Light Painting (gratis) kan du skape fantastiske tegninger i løse luften. Bruk appen til å filme deg selv eller andre trollmenn og hekser i aksjon - og beundre de ekstraordinære bildene. Tryllestaven er en tro kopi av den originale tryllestaven brukt under innspillingen av Harry Potter filmene. Tryllestaven er også håndmalt for å skape et så realistisk utseende som mulig. Finn frem din indre trollmann eller heks, og slipp magien løs!

Inneholder:

  • Hermine's Light Painting Tryllestav
  • Light Painting app (gratis)
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 x 2 x 2 cm
  • Batteribehov: 3 x LR41 (inkludert)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellWW-1057
EAN5055394011113
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.