Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hot Wheels City Ultimate Octo Car Wash - bilvaskeri med 1 fargeskiftende bil

Hot Wheels lekebiler, stuntbiler, bilbaner, parkeringshus og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 764,-
På lager
SKU
08218-06
   

Hot Wheels City Ultimate Octo Car Wash med loop booster, 2 vanntanker samt 1 Hot Wheels bil med fargeskiftende funksjoner.

Hot Wheels Octo Car wash er fullpakket med morsomme funksjoner og kommer med en bil som har flere overraskelser på lur. Den fargeskiftende bilen kommer med et grønt belegg for å starte eventyrene i bilvaskeriet. Fyll den første vanntanken med varmt vann og kjør bilen opp i heisen for å deretter slippe den ned i vanntanken for å se hvordan bilen forvandler seg. Kjør deretter bilen gjennom loopen og la den tørke fra seg på turen før den siste vasken. Fyll blekksprutens hode med kaldt vann og spray bilen med blekksprutens tentakler for å avsløre den neste forvandlingen. Putt bilen i varmt vann for å bytte tilbake til bilens hovedfarge, og kjør bilen gjennom bilvaskeriet og gjenta igjen og igjen for å se den bytte mellom de to fargene.

Hot Wheels bilvaskeri vil holde barna underholdt i mange timer og de vil elske å se forvandlingene. Settet er enkelt å pakke sammen og kan brettes i to for enkel lagring. Lekesettet har to separate vanntanker, en rampe, loop og spiral for ekstra action. Når bilen kjøres rundt på banen vil overflødig vann renne ned i dreneringskoppene slik at det blir morsom lek uten søl. Bilvaskeri-settet kan også kobles til andre Hot Wheels-sett for større baner og lek.

Inneholder:

  • Hot Wheels City Ultimate Octo Car Wash
  • 1 fargeskiftende bil
  • 2 vanntanker

Detaljer:

  • Mål: 120 cm (L)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGTT96
EAN887961920918
MerkeHot Wheels
Bilvask med heis og rampe Bilvask med heis og rampe

Bilvask med heis

Heis bilen opp heisen og slipp ned rampen.

1 metallbil inkluder som skifter farge i vann 1 metallbil inkluder som skifter farge i vann

Fargeavsløring

Avslør bilens farge ved å surre den i vannfyllt tank.

Med avtagbar beholder til overflødig vann for sølefri lek Med avtagbar beholder til overflødig vann for sølefri lek

Sølefri lek

Overflødig vann drypper av på en avtagbar beholder.

Hot Wheels® Ultimate Octo Car Wash with Color Reveal™ car Hot Wheels® Ultimate Octo Car Wash with Color Reveal™ car
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.