Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Mario Kart Nemesis bilbanesett - Boo's Spooky Sprint med die-cast Shy Guy

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 384,-
På lager
SKU
03216-220
   

Gjør klar for skummel racing med die-cast Shy Guy i dette Mario Kart Nemesis bilbanesettet fra Hot Wheels.

Hot Wheels® samler hurtig spenning fra Mario Kart™ universet til live med sett inspirert av de ikoniske banene fra det populære videospillet. Hvert sett inneholder et replica die-cast Mario Kart™ kjøretøy som barn kan sende avgårde for å overkomme hinder og utfordringer - akkurat som i spillet, men denne gangen på en Hot Wheels kjørebane med die-cast Shy Guy. Nøkkelen for å være raskest er å holde seg på banen, og unngå spøkelsene!

  • Hot Wheels Mario Kart Nemesis bilbanesett med Boo's Spookey Sprint
  • Med en Hot Wheels Mario Kart die-cast Shy Guy inkludert
  • Kan kobles til Hot Wheels Mario Kart Circuit Track Set bilbane
  • Passer for Mario Kart-fans og barn fra 5 år og oppover

Oppgrader og tilføy flere utfordringer ved å knytte sammen flere sett til Mario Kart Circuit Track Set (selges separat). Gjør deg klar for fantastisk stunt-kjøring og spenning med Mario Kart! Passer for barn fra 5 år og oppover.

Inneholder:

  • Hot Wheels® Mario Kart™ bilbanesett
  • 1:64 die-cast metallbil

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellGNM23
MerkeHot Wheels
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.