Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Stunt and Go semitrailer - Bilbane med plass til 18 biler - 1 bil inkludert

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 394,-
Utsolgt
SKU
08195-08

Hot Wheels Stunt and Go semitrailer med plass til 18 biler, kan gjøres om til en bilbane med loop og utskytningsrampe. 1 Hot Wheels metallbil inkludert.

Denne fantastiske bilbanen med loop fra Hot Wheels har plass til hele 18 Hot Wheels metallbiler. Ikke nok med det, dette er den første, noensinne, semi traileren med loop og utskytningsrampe.

Sett sammen loppen og sett ut boosteren, trekk deretter førerhuset ut fra den store tilhengeren for å få frem en stort hopp. Sett bilen i boosteren og trykk ned knappen for å se bilen suse igjennom loopen før den fyker ut av rampen og lander på utsiden. Kjempe morsomt. Tilhengeren har plass til opp til 18 biler på en gang og i dette lekesettet følger det med en bil. Når bilene er ferdige med å hoppe kan det enkelt pakkes sammen igjen og traileren kan kjøre videre til neste stopp.

Innholder:

  • Hot Wheels Stunt and Go semitrailer
  • Bilbane med Loop
  • 1 Hot Wheels bil 

Detaljer:

  • Mål: 10 x 46 x 25 cm 
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGCK38
EAN887961729085
MerkeHot Wheels
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.