Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Track Builder Air Drop Launch Box - bilbane med 1 Hot Wheels bil

-49%

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 297,-
49%
Du sparer: 147,-
På lager
SKU
12232-7
   

Bygg og bygg om bilbanen, lett som en lek, med Hot Wheels Track Builder Air Drop Launch Box. Denne kommer med 12 deler med flippers, gravitasjons-drop, rampe og en kicker, i tillegg til en Hot Wheels bil. Alt kommer i en praktisk oppbevaringsboks. Lar barna bygge tre ulike spor og baner. Bilbanesporene er kompatible med andre sett fra Hot Wheels.

Inneholder:

  • 1 Hot Wheels lekebil
  • 2 bilbanespor
  • 1 sving
  • Rampe og mye mer

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHNJ67
EAN194735142170
MerkeHot Wheels
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.