Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Track Builder Unlimited Infinity Loop - bilbanesett med skinner og en diecast bil

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 476,-
På lager
SKU
03216-216
   

Hot Wheels® Track Builder Unlimited™ sitt Infinity Loop sett gjør en standard loop om til spennende og utfordrende oppsett som inviterer barn til å eksperimentere med øyeblikket på visuelt engasjerende måter. Utskyteren sender biler i høy fart i loopen og videre på utgangsskinnen som ender med et hopp som kaster bilen tilbake i fangboksen. Kjørebanen kommer med et skalert 1:64 Hot Wheels kjøretøy og er tilpasset barn fra 6 år og oppover.

  • Hot Wheels Track Builder Unlimited Infinity Loop sett med skinner og metallbil
  • Skyt bilen ut fra utskytningsrampen, inn i loopene og avslutt med et hopp som kaster bilen i en motaksboks
  • Bilbanen kan kobles til andre Hot Wheels® Track Builder sett (selges separat)

Inneholder:

  • Hot Wheels® Track Builder Unlimited™ bilbanesett
  • Hot Wheels® metallbil

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellGVG10
EAN887961924671
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.