Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World Dominion Extreme Damage Tyrannosaurus Rex - stor interaktiv dinosaur - 48 cm

-30%

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar deg med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

30%
Kampanjepris 261,80 Vår lavpris: 374,- Du sparer: 112,-
På lager
SKU
06227-178
   

Ta del i fartsfylt action med denne Extreme Damage Tyrannosaurus Rex fra Jurassic World Dominion. Dinosauren er ca. 48 cm lang og har ekstreme skader på kroppen som vitner om en vill dinosaurkamp. Pass på, for selv om T-Rex er skadet vil den fortsatt kunne angripe. Trykk på knappen og se dens angrep. Figuren har bevegelige ledd, autentiske detaljer og realistisk farge og tekstur for mer kreativ lek.

Denne råkule dinosaurleken kommer ytterligere til live med AR i gratisappen. Scan DNA-koden med smartenheten din og lås opp AR-opplevelsene og la barna studere dinosauren i laboratoriet med morsom visuell læring i ulike modus.

Inneholder:

  • Extreme Damage Tyrannosaurus Rex dinosaur

Detaljer:

  • Mål: ca. 48 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHGC19
EAN0194735048076
MerkeJurassic World
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.