Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World Dominion Release 'n Rampage Pack - lekesett med dinosaur, bur og figur

-40%

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Kampanjepris 234,- Vår lavpris: 387,-
40%
Du sparer: 153,-
På lager
SKU
06227-181
   

Spill ut favorittscenene fra Jurassic World Dominion med dette lekesettet med en Atrociraptor dinosaur og Soyona-figur med bur. Denne Release 'n Rampage-pakken minner om en minneverdig scene fra filmen, og settet er laget i en minimert skala for at størrelsesforholdene skal være nøyaktige i størrelsen til hverandre. Figurene har en dramatisk posering som er med på å forsterke dramatikken og spenningen fra filmen.

For utvidet actionmoro kan du skanne DNA-koden med en smartenhet og låse opp kule AR-opplevelser i gratisappen Jurassic World Facts.

Inneholder:

  • Atrociraptor dinosaur
  • Soyona figur
  • Bur

Detaljer:

  • Skala: ca. 1:10
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHFG63
EAN0194735039876
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.