Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Jurassic World Dominion Super Colossal Atrociraptor figur - dinosaur 93 cm lang

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 815,-
På lager
SKU
06227-179
   

Jurassic World Dominion Super Colossal Atrociraptor dinosaur-figuren på 93 cm sluker minifigurene dine hele! 

Gjør deg klar for nervepirrende action og eventyr med Jurassic World Dominion! Barn vil oppleve enrom lekeglede med den store Super Colossal Atrociraptor dinosaur-figuren. Med detaljer basert på dinosauren fra Jurassic World Dominion spillefilmen, denne figuren måler over 90 cm i lengden og 45 cm i høyden. Ikke bare er dinosauren stor i størrelsen, men den kan sluke opptil 20 mini-figurer hele! Barn kan la Atrociraptor spise mini-figurer som de allerede har liggende, og når de vil gjenleke det spennende kjøtteter-eventyret kan de åpne luken på dinosaurens mage for å slippe løs minifigurene. 

Bring fram dyreinstinktet og fortell utrolige historier. Figuren har bevegelige ledd og realistisk farge og tekstur. Perfekt gave for barn som elsker dinosaurer, actionlek og Jurassic World. Angrip leken med stor appetitt! 

Inneholder:

  • Jurassic World Atrociraptor dinosaur

Detaljer:

  • Mål: ca. 93 x 46 cm (LxH)
  • Alder: fra 4 år

Merk: Kan spise minifigurer med mål rundt 3-4 cm

Produktdetaljer
ModellHFR09
EAN0194735042845
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.