Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World LED lommelykt - stor 21 cm

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 110,-
Utsolgt
SKU
05226-81

Finn fram i mørket eller kanskje du liker å lese under dyna? Denne lommelykten har motiv av en T-rex dinosaur, inspirert av Jurassic World. Med LED-lys trenger du ikke bekymre deg for varm lykt ved bruk, og lykten har en praktisk oransje snor slik at du kan bære den rundt håndleddet og dermed unngå å miste den. 

Lykten kan brukes både innendørs og utendørs, uavhengig av anledning. La eventyret begynne.

Inneholder:

  • Jurassic World lommelykt med LED

Detaljer:

  • Mål: 11 x 21 cm
  • Batteribehov: 2 x AA (ikke inkludert)
  • Materiale: Plast
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellJP00023
EAN8435507866699
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.