Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Jurassic World Mega Destroyers Carcharodontosaurus - dinosaur med bevegelige ledd

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 287,-
På lager
SKU
02228-55
   

Gjør deg klar for spenning og eventyr med Jurassic World Dino Escape. Denne store Mega Destroyer planteeter dinosauren har en angrepsfunksjon. Aktiver dinosaurens angrepsfunksjon ved å beveg på halen opp og ned, og kroppen vil bevege seg. Du kan også trykke på ryggen og hodet vil bevege seg og munnen vil begynne å bite. Dinosauren har detaljert design og bevegelige ledd slik at den kan bevege seg rundt.

Laste ned Jurassic World Facts-appen (Android og iOS) for mer dinosaur moro. Appen lar deg skanne dinosauren din og du vil se den komme til live, og du kan zoome inn, høre dinosaurbrøl, lære morsomme dinosaurfakta og mer.

Inneholder:

  • Jurassic World Mega Destroyers Carcharodontosaurus - dinosaur

Detaljer:

  • Mål: 21 x 30 cm (HxL)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHBX39
EAN194735004294
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.