Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Keel Toys Keeleco Teddy - bamse 25 cm - laget av 100% resirkulert materiale

Keel Toys - kosebamser og kosedyr

De myke, klassiske, kosete bamsene fra Keel Toys blir fort barnets bestevenn. Velg blant et stort utvalg av klassiske kosedyr formet som husdyr og ville dyr som barnet kjenner, eller velg et av de fargerike dyrene eller fantasidyr som en enhjørning. Kosebamsene fra Keel Toys er myke, store eller små, klassiske dyr eller dyr med morsomme detaljer og farger.

Vår lavpris: 162,-
På lager
SKU
03217-96
   

Denne brune teddybjørnen fra Keel Toys er en deilig myk plysjbamse av høy kvalitet. Teddyen er en del av Keeleco og er laget av 100% resirkulert materiale, og er derfor en miljøvennlig kosebamse. Den har en nydelig brun pels, og søte runde, brune øyne og en liten brun nese. Den brune bamsen er ca. 25 cm stor og er en suveren følgesvenn som alle vil elske. Kosebamsen passer like godt til lek som til kos.

Inneholder:

  • 1 x brun Teddybjørn bamse

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 cm
  • Materiale: 100% resirkulert polyester og fyllmateriale
  • Alder: fra 3 år
  • Kun håndvask
Produktdetaljer
ModellSE6359
EAN5027148063594
MerkeKeel Toys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.