Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Kidkraft Deluxe Tipi leketelt - oransje - 122 x 122 cm

KidKraft - store dukkehus og lekekjøkken i tre.

KidKraft her et mål om å bringe glede og latter til barn, gjennom å la dem lære. Barna starter tidlig med rollelek, de leker familie med dukker, lager mat på kjøkkenet eller skaper situasjoner de kjenner fra hjemmet med dukkehus. Lek med ulike roller gir både trening og læring til barnet, og i samarbeid med andre barn finner de ut av ulike situasjoner og historier. KidKraft produserer flotte, store og detaljerte dukkehus i tre, kjøkken med en rekke funksjoner og tilbehør - dette er leker som kan underholde barna i flere timer. Det er god plass slik at flere barn kan leke samtidig og samarbeide om leken, eller slik at de mindre barna kan leke ved siden av hverandre.

Vår lavpris: 794,-
På lager
SKU
02183-136
   

Kidkraft Deluxe Tipi er det perfekte lille gjemmestedet for småtroll med stor fantasi! Tipien har stenger av bambus og duken er av lerret, noe som gjør teltet lett og holdbart. Det er to mesh-vinduer, og teltåpningen kan rulles til siden. Leketeltet kan enkelt legges sammen når det ikke brukes.

  • Bambus-stenger 
  • Lerretsduk 
  • Mesh-vinduer 
  • Enkelt å sette sammen 

Inneholder:

  • KidKraft Tipi Telt

Detaljer:

  • Mål: 121,92 x 121,92 x 162,05 cm 
  • Alder: Fra 3 år
Produktdetaljer
Modell00213
EAN706943002131
MerkeKidKraft
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.