Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kosmos hobbysett - Flygeøgle som lyser i mørket - fra 7 år

-48%

Kosmos eksperimentsett og vitenskapssett lar barna utfolde seg, utforske og se spennende og vitenskapelige sammenhenger.

Eksperimentsett og vitenskapssett fra Kosmos tar barna med på en spennende reise der de kan blande lek og læring. La dem teste enkle og mer avanserte eksperiementer, gjøre utgravinger og finne spennende ting, dyrke krystaller eller lære morsomme trylletriks. 

48%
Kampanjepris 75,- Vår lavpris: 145,- Du sparer: 70,-
På lager
SKU
06216-142
   

I dette hobbysettet fra Kosmos kan du bli fortidsforsker og oppdage giganter fra urtiden. Settet inneholder et nattlysende skjelett som du graver ut selv, ved hjelp av hammer og meisel. Først frigjør du knoklene, så setter du sammen de enkelte delene til et skjelett. Oppdag en majestetisk, nattlysende flygeøgle med et vingespenn på hele 46 cm! Denne gjør seg bra som dekorasjon på rommet ditt, og de grønnskinnende knoklene vil komme til sin rett spesielt i mørket. Alt du trenger er inkludert i esken, sammen med illustrerte instruksjoner.

  • Kosmos hobbysett med nattlysende flygeøgle
  • Grav ut skjelett med hammer og meisel
  • Sett sammen knoklene til en flygeøgle
  • Passer fra 7 år og oppover

Inneholder:

  • Kosmos hobbysett med skjelett, hammer og meisel

Detaljer:

  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell10020
EAN7072611000543
MerkeKosmos
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.