Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Stuntz 60297 Demoleringsstuntsykkel

-25%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Kampanjepris 78,75 Vår lavpris: 105,-
25%
Du sparer: 26,25
På lager
SKU
09212-4
   

Med LEGO City Adventures TV-helten Wallop og den svinghjuldrevne LEGO® City demoleringsstuntsykkelen (60297) kan barn arrangere fartsfylte og spennende stuntshow.

Moro for jenter og gutter fra fem år og oppover

LEGO settet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner. Du kan også laste ned Instructions PLUS – en del av LEGO Building Instructions appen for smarttelefoner og nettbrett. Den interaktive byggeveiledningen har fantastiske funksjoner for zooming og rotering av modellen som gjør barn til mesterbyggere.

La barn være stjernene i showet!

Med LEGO City Stuntz sett får barn action og spenning med svinghjuldrevne motorsykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten. Lekesettene i det actionfylte LEGO City Stuntz universet kan brukes sammen og gir enda større stuntshow!

 • Få enda mer action med lekesettet LEGO® City Demoleringsstuntsykkel (60297) som inkluderer en svinghjuldrevet motorsykkel og den dristige LEGO City TV-stunthelten Wallop.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en superkul, svinghjuldrevet stuntmotorsykkel. Inneholder også en minifigur av Wallop fra LEGO® City Adventures TV-serien.
 • Skyv stuntmotorsykkelen for å aktivere svinghjulet. Slipp deretter motorsykkelen, og se den gjøre veggveltende stunt og luftige manøvre.
 • LEGO® City Demoleringsstuntsykkel er en flott gave til jul, bursdager og alle andre anledninger og passer til stuntfans og barn fra fem år og oppover.
 • Ferdigbygd er demoleringsstuntsykkelen 3 cm høy, 6 cm lang og 2 cm bred.
 • Kombiner demoleringsstuntsykkelen med andre lekesett i LEGO® City Stuntz serien, og få enda flere stuntshow-opplevelser!
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for barn. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter.
 • Med LEGO® City Stuntz sett får barn fart og spenning med kule lekekjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Alle LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 12
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60297
EAN5702016912715
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.