Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
789,90

LEGO City Space Port 60349 Romstasjon på månen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 568,-
På lager
SKU
02222-26
   

Send den kreative leken i bane rundt månen med lekesettet LEGO® City Romstasjon på månen (60349). Settet er inspirert av NASA-installasjoner og har mange realistiske funksjoner som inspirerer barn til fantasifull lek, inkludert forsknings- og botanikklaboratorier, en dokkingstasjon for en romkapsel og fem astronaut-minifigurer. For enda mer morsom romfartslek kan settet kombineres med andre LEGO City Space sett.

Gøyal opplevelse for barn fra seks år

LEGO byggesettet inkluderer en trykket, trinnvis byggeveiledning samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger.

Lekesett av en annen verden

Lekesett i LEGO City Space serien inkluderer modeller med mange funksjoner, som er inspirert av virkelige NASA-maskiner, -kjøretøy og -romfartøy, samt gøyale astronaut-figurer som inspirerer til spennende frilek basert på ekte romreiser.

 • LEGO® City lekesett med romfartstema – LEGO City Romstasjon på månen (60349) har mange NASA-inspirerte funksjoner og detaljer som inviterer til fantasifull lek i verdensrommet.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en måneromstasjon med dokkingstasjon til en månekapsel samt fem astronaut-minifigurer.
 • Designet for kreativ lek – denne lekeromstasjonen inneholder forsknings- og botanikklaboratorier, et soveområde og en dokkingstasjon for en romkapsel.
 • En gave for alle anledninger – denne LEGO® leken kan gis i bursdags-, jule- eller overraskelsesgave og passer for barn fra seks år og oppover.
 • Størrelse – ferdig bygget er måneromstasjonen 13 cm høy, 32 cm lang og 28 cm bred.
 • Inkluderer LEGO® minifigurtilbehør – inkluderer minifigurtilbehør som kamera, skrunøkkel, drill, hjelmer og planter.
 • Interaktive byggeinstruksjoner – med appen LEGO® Building Instructions for smarttelefon og nettbrett kan barn zoome, rotere og vise modeller fra alle vinkler mens de bygger.
 • Lek og lær – LEGO® City Space leker er inspirert av virkelige maskiner, kjøretøy og romfartøy fra NASA, og inspirerer til gøyal frilek basert på ekte hendelser.
 • Med fokus på kvalitet – alle LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med – og slik har det vært siden 1958.
 • Med sikkerhet i høysetet – LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 500
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell60349
EAN5702017161761
MerkeLEGO
Lego City romstasjon på månen med NASA-inspirerte detaljer Lego City romstasjon på månen med NASA-inspirerte detaljer

NASA-inspirerte detaljer

Barn kan rotere romstasjonens solcellepanel.

Lego City ROmstasjon med dokking og månekapsel Lego City ROmstasjon med dokking og månekapsel

Romkapsel med dokking

Astronauter kan dra tilbake til jorden i månekapselen.

Lego City romstasjon med laboratorier og soveområder Lego City romstasjon med laboratorier og soveområder

Rom til lek ombord

Inkluderer vitenskap og botanisk lab og soveområder.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.