Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO City Wildlife 60300 Dyreredningstjenestens ATV

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
06212-6
   

La ferske utforskere oppleve naturens under med det inspirerende lekesettet LEGO® City Dyreredningstjenestens ATV (60300). Settet inneholder en tøff terrengbil (ATV) med styrefunksjon, og er utstyrt med gripeverktøy og drone, pluss et lite savannemiljø. Med en utforsker, aper og en sort skorpion ligger alt til rette for spennende dyreredningsoppdrag.

En bygge og lekemoro for barn

Lekebyggesettet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner og Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotasjon av modellen gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere!

Spennende opplevelser i LEGO City

LEGO City lekesett med dyrelivtema tar barn med på spennende eventyr blant kjente dyr, i realistiske omgivelser, i kule kjøretøy og sammen med inspirerende figurer som fremmer kreativ rollelek inspirert av virkeligheten.

 • Lekesettet LEGO® City Dyreredningstjenestens ATV (60300) med morsomme dyre- og utforskerfigurer, en styrbar ATV og et lite savannemiljø, er perfekt for ferske utforskere.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en styrbar ATV med gripeverktøy og drone, pluss et tre, banan og bæsjeelementer, en utforskerminifigur, to aper og en skorpionfigur.
 • Barn kan vippe ATV-en for å styre til venstre og høyre, bruke gripeverktøyet til å flytte skorpionen og leke at de deltar i spennende dyreredningsoppdrag.
 • Settet er perfekt som gave til små dyrevenner, både til bursdag og andre anledninger. Barn kan også kombinere det med andre sett i LEGO® City serien med ville dyr for enda flere spennende eventyr.
 • Ferdig bygget er dyreredningstjenestens ATV over 4 cm høy, 7 cm lang og 5 cm bred, så den har nok av plass til utforsker-minifiguren, dronen og gripeverktøyet.
 • Krever ingen batterier. Dette lekesettet drives av små utforskere med stor fantasi.
 • Inkluderer enkle byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter. Med Instructions LUS blir barn mesterbyggere.
 • Med LEGO® City lekesett med dyrelivtema kan barn utvikle selvtillit og viktige ferdigheter mens de leker og finner på spennende historier og kulisser som gjenspeiler virkeligheten på en morsom måte.
 • Leter du etter en kvalitetsleke til barn? Alle LEGO® City komponenter oppfyller høye bransjestandarder, noe som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen.
 • Med fokus på sikkerhet. LEGO® City klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 74
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60300
EAN5702016911916
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.