Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
259,90

LEGO Creator 31126 3-i-1 Supersonisk jetfly

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 224,-
På lager
SKU
02222-33
   

Overrask barn fra sju år med spennende og actionfylt lek i luften eller til vanns med det fantastiske byggesettet LEGO® Creator 3-i-1 Supersonisk jetfly (31126). Settet inkluderer et superraskt jetfly med cockpit, opptrekkbare hjul, flammer som skyter ut av motoren, og utstillingsstativ.

LEGO leker for fantasifull lek

LEGO fans med sans for fartsfylt lek kan velge mellom tre autentiske bygge- og lekemodeller med dette LEGO Creator 3-i-1-settet. De kan bygge et jetfly først og deretter bygge det om til et helikopter eller en speedbåt. De kan også lage et helt nytt og unike kjøretøy av de 215 klossene.

En digital opplevelse for LEGO byggere

Lekesettet inkluderer interaktive, digitale instruksjoner som gir en enda morsommere byggeopplevelse. Barn finner instruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, som inneholder verktøy for zooming og rotering som lar dem visualisere modellen mens de bygger.

 • 3-i-1-leke – barn får kreativ og gøyal lek med byggesettet LEGO® Creator 3-i-1 Supersonisk jetfly (31126) som inkluderer tre modeller i det samme settet – et jetfly, et helikopter og en speedbåt.
 • Ubegrenset lek – LEGO® fans kan utføre luftstunt med jetflyet eller helikopteret og kjøre i full fart på vannet i speedbåten.
 • Autentiske funksjoner – det supersoniske jetflyet har en cockpit, vinklede vinger og hjul som kan trekkes opp. Helikopteret har snurrende rotorblader, mens speedbåten har to superkraftige motorer.
 • En lettbygd modell – barn fra sju år og oppover får en enkel byggeprosess med dette 215 deler store settet, og etterpå kan de finne på fortellinger med de tre forskjellige modellene.
 • Bærbart format – det supersoniske jetflyet er 8 cm høyt, 27 cm langt og 16 cm bredt og kan lekes med hjemme og hos venner.
 • Mer 3-i-1-lek – i mars 2022 kommer det enda flere LEGO® Creator 3-i-1-sett, inkludert Superrobot (31124), Fantasifulle skogsdyr (31125) og Terrengbuggy (31123).
 • Interaktiv, digital bygging – med appen LEGO® Building Instructions for smarttelefon og nettbrett kan barn zoome, rotere og visualisere en digital versjon av modellen de bygger.
 • Førsteklasses kvalitet – i mer enn seksti år har LEGO® klossene vært designet slik at de alltid er lette å ta fra hverandre.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 215
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell31126
EAN5702017117447
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.