Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Disney og Pixars Lightyear 76830 Zyclops-jakt

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 196,-
På lager
SKU
04227-17
   

Kjenner du noen som drømmer om å fange forbrytere i verdensrommet sammen med Buzz Lightyear? Nå kan du overraske dem med byggesettet Zyclops-jakt (76830). Fans kan gjenskape scener fra Disney og Pixars film Lightyear – som forteller hele historien om Buzz Lightyear – mens de samtidig lærer å bygge med LEGO® klosser. Buzz Lightyears minifigur har på seg romdrakt og romhjelm, mens roboten har kule detaljer som bevegelige armer og bein og en diskskyter som inspirere til spennende kamp.

Enkle modeller for små romvoktere

LEGO 4+ sett har smarte funksjoner som gir barn en gøyal lekeopplevelse. Startklossen gir et solid utgangspunkt for byggingen, og hver klossepose inneholder en figur som gjør at rolleleken kommer i gang allerede før settet er ferdig bygget.

Masse moro for familier

Med sett i 4+-serien kan voksne og barn dele ekte byggeglede. Voksne som ikke er vant til å bygge med LEGO klosser, kan ta det helt med ro – dette samlersettet med Buzz Lightyear inkluderer bildebaserte byggeinstruksjoner som gjør byggeprosessen enkel selv for barn som nettopp har begynt å lære å lese.

 • Gjenopplev scener fra Buzz Lightyears opprinnelseshistorie – overrask jenter og gutter fra fire år med lekesettet Lightyear: Zyclops-jakt (76830), som er inspirert av Disney og Pixars film Lightyear.
 • Byggbar actionleke for fans av Buzz Lightyear fans – et kreativt sett med LEGO® minifigurer av Buzz Lightyear og Izzy kledd i romdrakt og romhjelm, en byggbar og bevegelig robotleke samt tre våpen.
 • Bli dagens helt – Buzz Lightyear-fans får en hel verden full av action og eventyr med den byggbare og bevegelige robotleken med diskskytere som går til kamp mot heltene deres.
 • Gave til Buzz Lightyear-fans fra fire år og oppover – LEGO® 4+ sett er lettbygde og lærer små barn å bygge ved hjelp av en smart startkloss og enkle, bildebaserte instruksjoner.
 • Bursdagsgave til lek og utstilling – den byggbare robotleken er 12 cm høy og passer godt som utstillingsmodell mellom gøyale lekeøkter.
 • Kjapp moro – takket være en smart startkloss er settet utrolig lettbygd, og den enkle bildebaserte veiledningen gjør byggeprosessen enkel selv for barn som ikke kan lese ennå.
 • Opplev ekte filmaction hjemme – fans kan gjenskape scener fra Disney og Pixars film Lightyear, og de styrker sine kreative ferdigheter ved å finne på actionfylte kamper på egen hånd.
 • Utvid den intergalaktiske leken – settet kan kombineres med Zurg-kamp (76831) og XL-15 Romskip (76832) for å gi fans enda mer actionfylt lek fra Disney og Pixars film Lightyear.
 • Konsekvent kvalitet – helt siden 1958 har LEGO® komponenter oppfylt strenge bransjestandarder, og det gjør at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – om og om igjen.
 • Leker du kan stole på – LEGO® byggeleker testes maksimalt for å påse at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 87
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell76830
EAN5702017152394
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.