Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
1 099,90

LEGO Disney Princess 43206 Slottet til Askepott og prinsen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 688,-
På lager
SKU
05227-14
   

Slottsbyggere eller fans av Disney Princess fra fem år får mange lekemuligheter med settet LEGO® ? Disney Slottet til Askepott og prinsen (43206). Det inkluderer et treetasjes slott, tre minidukkefigurer og to LEGO dyrefigurer samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner som gjør byggingen ekstra morsom. De intuitive zoom- og rotasjonsverktøyene i gratisappen LEGO Building Instructions lar barn visualisere modellen mens de bygger.

Fysisk lek

Dette detaljerte settet har mange funksjoner og masse tilbehør som stimulerer til gøyal rollelek, og lar barn gjenoppleve filmscener og finne på nye fortellinger. Slottet har en ballsal med roterende dansegulv, omkledningsrom der barn kan skifte kjole på Askepott, et kott med fungerende katteluke og mye mer som inspirerer til kreativ lek.

Mange gøyale figurer

Barn kommer raskt i gang med leken med minidukkefigurer av Disney Princess Askepott, prinsen og Lady Tremaine samt LEGO figurer av Gus Gus og Lucifer. Settet er en flott gave til alle Disney-fans.

 • Gøyal frilek – med settet LEGO® ? Disney Slottet til Askepott og prinsen (43206) kan du gi fans av Disney Princess og alle som liker slott, en gave som er full av fantasistimulerende detaljer.
 • Kreativitet i en eske – settet består av 365 deler og inkluderer et treetasjes slott med flere rom og funksjoner, tre minidukkefigurer, to LEGO® dyrefigurer og masse tilbehør som inspirerer til lek.
 • Populære figurer – inkluderer Disney Princess Askepott, prinsen og Lady Tremaine samt LEGO® figurer av Gus Gus og Lucifer, og stimulerer barns fantasi.
 • Gøyal gave til barn fra fem år – Disney-fans vil elske alle mulighetene i dette settet, som inkluderer et ikonisk slott fra en Disney-film, og som er midt i blinken for barn som elsker prinsesser.
 • Lek hver dag – slottet er 28 cm høyt, 25 cm bredt og 11 cm dypt. Settet innbyr til lange lekeøkter og kan stilles ut på barnerommet.
 • Interaktiv, digital bygging – med appen LEGO® Building Instructions kan små barn zoome, rotere og vise en digital versjon av modellen mens de bygger.
 • Viktige livsferdigheter – dette byggbare Disney Princess settet inneholder detaljerte minidukkefigurer og en gjenkjennelig modell. Det inspirerer til kreativ lek som styrker viktige ferdigheter gjennom gøyal.
 • Kompromissløs kvalitet – Helt siden 1958 har LEGO® komponentene oppfylt strenge bransjestandarder som gjør at de alltid sitter godt sammen.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 365
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell43206
EAN5702017154336
MerkeLEGO
Lego Disney Princess 43206 Askepott-slott med 3 minidukker Lego Disney Princess 43206 Askepott-slott med 3 minidukker

3 karakterer til rollelek

Disney's Askepott, Drømmeprinsen og Lady Tremaine.

Lego Disney 43206 stort slott med masse funksjoner Lego Disney 43206 stort slott med masse funksjoner

Bygg et funksjonsrikt hus

Mange rom og tilbehør for å øke fantasirik lek.

Lego 43206 Askepott og drømmeprinsens slott med morsomme funksjoner og detaljer Lego 43206 Askepott og drømmeprinsens slott med morsomme funksjoner og detaljer

Detaljer for fantasien

Finn alle de kreative fortellingsfunksjonene i slottet.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.