Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
129,90

LEGO DUPLO Town 10930 Bulldoser

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 125,-
På lager
SKU
04202-70
   

Se på hvordan den vesle bygningsarbeideren din bruker sine finmotoriske ferdigheter til å manøvrere bulldoseren på anleggsplassen og heve og senke skuffen hvor kampesteinen ligger. Se opp! Kampesteinen sprekker opp! Med denne søte, bevegelige bulldoseren og figuren av en bygningsarbeider lærer barn hvordan de løser utfordringer og fullfører jobben!

Lekesettet LEGO® DUPLO® Bulldoser (10930) inspirerer småbarn til å bygge, manøvrere og utfolde seg med kreativ frilek. Mens de rollespiller byggefortellinger med denne funksjonelle leken, utvikler de samtidig fysiske og kognitive ferdigheter de får nytte av resten av livet. Anleggsarbeider og lekekjøretøy for barn Settet inkluderer en figur av en anleggsarbeider med refleksvest og en fin, bevegelig bulldoser som gir foreldre og barn muligheten til å jobbe sammen som et team. Barn bygger finmotoriske ferdigheter når de manøvrerer bulldoseren til anleggsplassen for å flytte på kampesteinen med skuffen. Men de må være forsiktige! Kampesteinen kan nemlig når som helst sprekke opp. Leter du etter en ekstra flott byggeleke for småbarn? Det allsidige utvalget av LEGO DUPLO lekesett skaper mange minneverdige lekeøyeblikk for foreldre og førskolebarn. LEGO DUPLO sett er konstruert for å oppfylle småbarns behov i takt med at de vokser. De byr på utviklende lek som stimulerer barn til å uttrykke seg og lære.

 • Når småbarn rollespiller fantasifulle fortellinger om alt som skjer på anleggsplassen med settet LEGO® DUPLO® Bulldoser (10930), utvikler de samtidig viktige ferdigheter de har glede av resten av livet!
 • Settet inneholder en fin, bevegelig bulldoser med manuell løfteskuffe, en kampestein som kan åpnes, et varselskilt for trafikanter og en anleggsarbeider-figur med refleksvest.
 • Foreldre og foresatte kan delta i fantasifylt rollespill med smårollingene sine og se hvordan barnas finmotorikk utvikles i takt med at de manøvrerer bulldoseren og flytter på kampesteinen med skuffen.
 • Vil du gi små barn en ypperlig leke som er tilpasset deres voksende behov, er settet LEGO® DUPLO® Bulldoser et flott gavesett for barn som liker kjøretøy og byggeplasser. Passer for barn fra to år og oppover.
 • Bulldoseren er over 10 cm høy, 17 cm lang og 7 cm bred og kan tas med overalt for morsom og fantasifull lek på farten. Kan kombineres med andre LEGO® DUPLO® anleggssett for enda mer moro.
 • Dette praktiske lekesettet krever ikke batterier. LEGO® DUPLO® Bulldoser drives utelukkende av barns fantasi – derfor kan leken fortsette i det uendelige!
 • Enkle instruksjoner med ideer og inspirasjon gir småbarn og foreldre maksimal moro og utviklingsmessig utbytte av det allsidige lekesettet, rett fra esken.
 • Alle LEGO® DUPLO® lekesett byr på velkjente miljøer, gøyale figurer og deler som er enkle å håndtere og får fart på smårollingers fantasi. Settene inspirerer til bygging, læring og frilek.
 • LEGO® DUPLO® lekesett oppfyller de strengeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO konsernet dropper, varmer opp, knuser, vrir og analyserer klossene og delene som inngår i LEGO® DUPLO® lekesettene, for å sørge for at alle småbarnleker oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 10
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10930
EAN5702016618198
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.