Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Friends 41425 Olivias blomsterhage

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
04202-92
   

Fest sikkerhetsbeltet, og legg ut på planteekspedisjon! Bli med Olivia og hamsteren hennes, Rumble, der de kjører omkring på det kule selvbygde kjøretøyet hennes. Finn sjeldne villblomster hun kan ta med tilbake og studere i drivhuset. Lær Zobo hvordan han skal stelle plantene. Han kan fjerne ugress med hagegaffelen sin og vanne dem ved hjelp av bøtten. Åpne drivhusvinduet for å la solen skinne ned på blomstene.

Med LEGO® Friends Olivias blomsterhage (41425) kan du stimulere barns kjærlighet til naturen. Barn kan late som om de utforsker landsbygda på leting etter sjeldne blomster som Olivia kan studere. De kan kjøre omkring på oppdagelsesferd, og vel tilbake igjen i Olivias drivhus, kan de leke at de hjelper LEGO Friends roboten Zobo med å stelle blomstene med hageutstyret. Fargeglad lek Denne lekehagen består av 92 deler og er lett å bygge, også for barn som har lite erfaring med byggeklosser. Settet er en perfekt bursdagsgave til alle ferske LEGO byggere. De vakre lekeplantene pynter opp på skrivebordet, og settets nette format gjør at det tar lite plass på utstilling. Hils på vennene fra LEGO Friends Velkommen til Heartlake City, en verden hvor små barn kan legge ut på spennende oppdrag, følge interessene sine og henge sammen med fem fantastiske venner – Mia, Olivia, Emma, Stephanie og Andrea – og kjæledyrene deres.

 • Kjenner du barn med grønne fingre? Gi dem muligheten til å ta med seg naturen inn med dette fargerike LEGO® blomsterhagesettet. La dem lete etter planter sammen med Olivia og ta dem med tilbake til drivhuset for å stelle dem der.
 • Olivias blomsterhage (41425) inkluderer en byggbar minidukkefigur, en figur av en robotbonde, en søt hamsterfigur, et plantesamlingskjøretøy og et drivhus, hvor barna kan late som om de dyrker fram blomster og frukt.
 • La barn fordype seg i den kreative leken, hvor de later som om de kjører omkring i det kule kjøretøyet og samler lekeplanter med hageutstyret for å studere dem i Olivias drivhus.
 • Startbyggesettet består av 92 deler og er lett å bygge, slik at den fantasidrevne leken kommer i gang på få minutter. Settet er en flott gave til bursdag, jul eller andre anledninger for blivende botanikere fra seks år og oppover.
 • Lekekjøretøyet er over 4 cm høyt og 6 cm langt, mens drivhuset er litt over 7 cm høyt og 4 cm bredt. Det nette formatet gjør det enkelt å ta med settet på skolen eller til en venn, for morsom plantelek.
 • Denne gøyale leken krever ikke batterier, derfor kommer den kreative leken raskt i gang. Alt som trengs er barns fantasi, så vil plantejakten blomstre fritt.
 • Gi barn en gøyal innføring i LEGO® Friends verdenen. Med små og lettbygde sett eller større sett fulle av funksjoner kan barn gjenskape scener fra TV-serien eller finne på egne fortellinger.
 • LEGO® byggeleker oppfyller bransjens strengeste standarder og kvalitetskrav. Det gjør at alle LEGO klosser og deler alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • Vi i LEGO konsernet dropper, varmer opp, knuser, vrir og analyserer settets byggeklosser og deler for å sikre at alle oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 92
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41425
EAN5702016619102
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.