Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
129,90

LEGO Friends 41677 Fossefall i skogen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 115,-
På lager
SKU
05212-42
   

Gi barn som er glade i naturen, muligheten til å utforske friluftslivet når de er innendørs med LEGO® Friends lekesettet Fossefall i skogen(41677). Her kan de ta en tur ut i skogen med vennene sine.

Eventyrene venter rundt hvert hjørne

Denne skogsleken inneholder en vakker foss og vennene Andrea og Olivia fra LEGO Friends. Alt er klappet og klart for gøyal rollelek med herlige detaljer som marshmallow på pinne og leirbål for å inspirere til kreativ frilek. Barn kan leke at de er på oppdagelsestur og finner en edelsten gjemt bak den hengslede fossen. Den hendige og lille størrelsen gjør at settet kan stå fremme så barna kan leke skogstur når de vil.

En verden full av venner

LEGO Friends lekene har mange realistiske detaljer som setter fart på fantasien, og søte dyr barna kan forelske seg i. I lekene med Heartlake City-tema kan små byggere bli kjent med venner som deler interessene deres. Lær barn å bli glade i naturen med denne lettbygde skogsmodellen. Det fargerike lekesettet inspirerer til lek og fantasi!

 • Er du på jakt etter en kreativ LEGO® Friends gave til barn som er glad i naturen? Fossefall i skogen (41677) er en perfekt gave til barn som liker å utforske naturen sammen med venner.
 • Inneholder minidukker av Andrea og Olivia fra LEGO® Friends, en scooter, leirbål, marshmallow på pinne, en bro for å krysse elva og en foss omgitt av skog.
 • Barn kan utforske den vakre skogen fra scooteren, mate ekornet med en kastanje der det sitter i furua, bruke kikkerten for å se på dyrelivet, og finne en skjult edelsten bak fossen.
 • En flott gave for barn fra fem år og oppover som elsker naturen. Settet lar dem leke utendørs selv om de er inne, og er en perfekt gave til bursdager, jul eller når været ikke innbyr til utelek.
 • Skogssettet er 7 cm høyt, 16 cm bredt og 7 cm dyp – passe stor til å ha på skrivebordet eller leke med akkurat når det passer.
 • Hengslet vannelement gir enkel tilgang til baksiden av fossen.
 • Med gjenkjennelige figurer og hverdagsscener lar Heartlake City-leker barn utforske verdien av vennskap i fantasifull lek uten grenser.
 • Sammen med settene LEGO® Friends Hus i skogen (41679), Bobil og seilbåt (41681) og Ridesenter i skogen (41683), er settet perfekt for barn som elsker spennende leker.
 • De populære LEGO® lekene oppfyller strenge bransjestandarder. De er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, slik det har vært helt siden 1958.
 • Nye LEGO® leker testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 93
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell41677
EAN5702016916515
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.