Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Friends 41694 Dyrlegebilen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 112,-
På lager
SKU
02222-20
   

Med LEGO® Friends Dyrlegebilen (41694) kan barn fra fire år styrke byggeferdighetene sine mens de leker at de redder dyr. Barn kan redde den skadde hundevalpen og lærer samtidig at venner alltid stiller opp for hverandre. De kan kjøre den søte dyrlegebilen med hengslet bakdør, båre og dyrepleietilbehør.

Gøyale modeller for små barn

De kreative 4+-settene inneholder gøyale funksjoner som gir jenter og gutter en flott lekeopplevelse, inkludert nyttige startklosser som gir barna et godt utgangspunkt for byggingen. 4+-samlersettene gir voksne en kjærkommen mulighet til å dele gøyale byggeopplevelser med småbarna sine. Og skulle den voksne også være nybegynner på LEGO byggefronten, gjør ikke det noe som helst. Dette settet inkluderer nemlig en interaktiv, digital veiledning i gratisappen LEGO Building Instructions, som gjør byggeprosessen så enkel som mulig for små barn.

 • Bygg, lek og vis omsorg – det flotte settet LEGO® Friends Dyrlegebilen (41694) med en skadet valp lærer barn fra fire år hvordan de bygger m odeller og passer på dyr.
 • Fantasifullt tilbehør – dette lettbygde settet inneholder LEGO® Friends Stephanie og Ethan, en lekehund og en dyrlegebil og passer for barn som elsker å passe på dyr.
 • Lek en helt – settet er designet for å gi barn muligheten til å vise omsorg. De kjører til den skadde valpen, behandler den med dyrlegeutstyret og plasserer båren med valpen inn i bilen.
 • Gave til alle anledninger for barn fra fire år – passer for små helter som fortjener en liten belønning, eller som kreativ bursdagsgave til barn som elsker redningssett med dyr.
 • Hendig format – dyrlegebilen er 6 cm høy og 9 cm lang og er med det liten nok til å stå framme, slik at barn kan iscenesette redningsoppdrag akkurat når de vil.
 • Læring gjennom lek – 4+-settene er konstruert for å lære små barn å bygge, og den nyttige startklossen gir barna et solid grunnlag de kan bygge modellen på.
 • Gøyal, interaktiv bygging – gratisappen LEGO® Building Instructions inneholder en digital veiledning som gjør byggeprosessen enkel selv for små byggere.
 • Et omsorgsfullt fellesskap – barn kan bruke settet sammen med LEGO® Friends Dyreklinikken (41695) for å skape et gøyalt lekemiljø preget av omsorg, hvor venner kan passe på syke dyr sammen.
 • Varig kvalitet – siden 1958 har LEGO® leker oppfylt strenge bransjestandarder, og det gjør at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – om og om igjen.
 • Trygg lek – for å sikre at klossene og delene i dette LEGO® Friends settet oppfyller strenge sikkerhetsstandarder testes de til det ytterste.

Detaljer:

 • Antall klosser: 54
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell41694
EAN5702017115153
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.