Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
119,90

LEGO Friends 41696 Stall med ponnivask

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 116,-
På lager
SKU
05227-26
   

La små dyrevenner få oppleve lek og moro med settet LEGO® Friends Stall med ponnivask (41696). Med dette fargerike settet lærer barn fra fire år å bygge og rolleleke med Mia og Daniel på en bondegård, hvor de skal ta vare på en ponnifigur.

Enda mer byggemoro

Sett i LEGO 4+ serien inneholder smarte funksjoner som gir barn en gøyal og enkel byggeopplevelse. Settene inneholder en nyttig startkloss – det vil si en solid plate som barn kan bygge solide modeller på. I tillegg til enkle, trykte instruksjoner inkluderer settet også en interaktiv, digital veiledning med verktøy for zooming, rotering og visualisering av modellen underveis i byggingen. Veiledningen er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett.

Utforsk verden gjennom lek

LEGO Friends gavesett for barn inneholder figurer som barn kjenner seg igjen, og som inspirerer dem til fantasifull rollelek, hvor de kan gjenskape hendelser fra virkeligheten med hverdagshelter.

 • Fargerikt byggesett med ponnistall for barn fra fire år – introduser små barn som liker bondegårdsdyr, for den gøyale LEGO® byggeverdenen med lekesettet Stall med ponnivask (41696).
 • Fullt av gøyale funksjoner – settet inneholder LEGO® Friends figurer av Mia og Daniel, en ponnifigur, en roterende sokkel den kan stå på, sommerfugl, eple, stelleutstyr og vanntrau.
 • Rollelek med dyr – den kreative gaven for barn lar små byggere late som de dusjer LEGO® Friends ponnien, klipper manen og pelsen og belønner den med et eple.
 • En flott overraskelse uansett anledning – gi små hesteelskere dette LEGO® Friends stallsettet som gøyal bursdags-, jule eller overraskelsesgave. Passer for barn fra fire år som liker fantasifull lek.
 • Hendig format – ponnistallen er 8 cm høy, 13 cm bred og 7 cm dyp og tar opp lite plass når den står utstilt.
 • Laget for små byggere – dette 4+-settet inkluderer en nyttig startkloss, en enkel, bildebasert veiledning samt interaktive, digitale instruksjoner i appen LEGO® Building Instructions.
 • Stall-lekesett som inspirerer til kreativ historiefortelling – LEGO® Friends lekesett er laget for å styrke små barns empati og fantasi.
 • Et kvalitetsprodukt – alle LEGO® komponenter oppfyller strenge standarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og enkle å bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® Friends klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale standarder for sikkerhet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 60
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell41696
EAN5702017152707
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.