Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
259,90

LEGO Friends 41712 Gjenvinningsbil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
05227-31
   

Ser du etter en gøyal leke for barn fra seks år, som bryr seg om miljøet? Da er Gjenvinningsbil (41712) settet for dem. Barn kan kjøre langs stranden med LEGO® Friends Emma og River og plukke søppel for å redde dyrene. Kildesorteringssettet inkluderer tre søppelkasser for henholdsvis papir, matavfall og glass. Settet inkluderer også gøyalt tilbehør som får fart på leken, for eksempel en spade og en søppelklype. Gjenvinningsbilen er utstyrt med bevegelige løftearmer som barn kan feste søppelkassene til for å tømme dem i de ulike beholderne.

En digital boost

Denne tøffe gaven gir barn de beste mulighetene for å lykkes med byggingen. I tillegg til en trinnvis bildeveiledning inkluderer den nemlig også interaktive, digitale byggeinstruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Appen inneholder intuitive verktøy for zooming og rotering, slik at barn kan visualisere modellen mens de bygger.

 • Gøyal leke for barn som bryr seg – med det flotte lekesettet LEGO® Friends Gjenvinningsbil (41712) kan du gi barn muligheten til å leke at de redder dyrelivet ved å sortere søppel.
 • Akkurat som i virkeligheten – gjenvinningsbilen inkluderer avtakbare beholdere, plass i førerhuset til to minidukker, en hengslet arm for løfting av søppelkassene og en figur av en vaskebjørn.
 • Rollelek med virkeligheten som tema – barn kan hjelpe Emma og River fra LEGO® Friends med å plukke opp søppel med klypen og spaden, kildesortere det og feste søppelkassene til bilen.
 • Passer for jenter og gutter fra seks år – en gave som passer til barn som bryr seg om miljøet, eller som liker å bygge realistiske kjøretøymodeller.
 • Fargerik modell – gjenvinningsbilen er 7 cm høy, 15 cm lang og 6 cm bred og tar liten plass når den parkeres ved siden av barnas andre kjøretøymodeller.
 • Interaktive byggeinstruksjoner – barn kan zoome, rotere og se på modellen fra alle kanter mens de bygger, takket være appen LEGO® Building Instructions for smarttelefon og nettbrett.
 • Barn lærer mens de leker – LEGO® Friends sett styrker barns selvtillit og gir dem viktige livsferdigheter gjennom bygging av realistiske modeller og gøyal frilek med inspirerende figurer.
 • Gaver av topp kvalitet – alle LEGO® komponenter oppfyller strenge standarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® Friends settenes klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 259
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41712
EAN5702017154114
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.