Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
629,93

LEGO Friends 41713 Olivias romfartsakademi

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 618,-
På lager
SKU
04227-23
   

Gi aspirerende astronauter muligheten til å lære mer om romfart med settet Olivias romfartsakademi (41713). Barn fra åtte år kan trene til romferder sammen med figurer fra LEGO® Friends. Settet inneholder mange autentiske funksjoner, inkludert drivmotorene på romfergen til VR-simulatoren. Settet byr både på gøyal lek og gøyal læring – for eksempel så er alle bildene i akademibygget vitenskapelig korrekte, og tavlen i klasserommet er full av utregninger fra ekte romferder.

Pedagogisk leke for nysgjerrige barn

Romfartsinteresserte barn vil garantert like denne LEGO romfergemodellen. Lasterommet har hengslede dører som kan åpnes, akkurat som i virkeligheten, og minidukkene kan festes til Canadarm-modellen når de skal utforske verdensrommet. Nede på jorden kan de utforske forskjellig utstyr, inkludert et teleskop, en aerotrim, et kontrollrom og et romgalleri med modeller av solen, jorden og månen som går i bane.

Gi modellbyggingen en ny dimensjon

Denne vitenskapsbaserte leken inkluderer instruksjoner tilpasset en digital tidsalder – med den interaktive veiledningen kan barn zoome, rotere og vise modellen i 3D mens de bygger.

 • Gi forsknings- og romfarts interesserte barn en flott overraskelse med en utenomjordisk lekeopplevelse – Olivias romfartsakademi (41713) er et byggbart lekesett som lærer barn hva romfartsprogrammet går ut på.
 • Romskipsleke med autentiske detaljer – settet inkluderer utstyr og funksjoner fra romfartsprogrammet, inkludert en romferge, et akademibygg og et teleskop. Inkluderer også fire LEGO® Friends figurer.
 • Gi fantasien luft under vingene – barn kan leke at de trener til å bli astronauter, simulere romferder med romferge-modellen, foreta en utstigning i verdensrommet og saumfare verdensrommet på jakt etter nye galakser.
 • Kreativ gave til fans av romfartsleker – dette vitenskapsbaserte lekesettet er en flott utfordring for barn fra åtte år, som kan bygge en flott romferge-modell de kan være stolte over å vise fram.
 • Full av romfakta – vitenskapsinteresserte barn kan lære om romfart og astronaut-opplæring med dette settet som inneholder mange vitenskapelig korrekte elementer.
 • Mål – akademibygget er 26 cm høyt, 21 cm bredt og 10 cm dypt, og romfergen er 8 cm høy, 23 cm lang og 15 cm bred.
 • En stellarisk byggeopplevelse – med appen LEGO® Building Instructions kan vitenskapsinteresserte barn zoome, rotere og visualisere en digital versjon av modellen mens de bygger.
 • Lek som gir læring – LEGO® Friends settene er designet for å gi barn muligheten til å lære mer om ting de er interessert i. De gir barn en bedre forståelse av verden omkring seg, gjennom lek med figurer de kan kjenne seg igjen i.
 • Topp kvalitet uten kompromisser – LEGO® lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder, som sikrer at klossene festes godt til hverandre og gir robuste modeller.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® Friends sett testes grundig for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 757
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell41713
EAN5702017154121
MerkeLEGO
LEGO Friends 41713 byggesett med realistisk verdensrom-fartøy LEGO Friends 41713 byggesett med realistisk verdensrom-fartøy

Realistisk modell av romfartøy

Klossebygd fartøy med Canadarm, akkurat som den ekte saken.

Lego 41713 Olivias romskole med minidukker og teleskop Lego 41713 Olivias romskole med minidukker og teleskop

Stjernekikking i observatoriet

MInidukker kan bruke teleskopet for å skanne himmelen.

Romakademi til Olivia og andre minidukke-kadetter Romakademi til Olivia og andre minidukke-kadetter

Astronautskole

Minidukke-kadetter lærer om romflyvning i klasserommet.

LEGO Friends 41713 astronaut og rombyggesett med romfartøy LEGO Friends 41713 astronaut og rombyggesett med romfartøy

Dette er oppdragskontrolle...

Barna kan leke at de guider fartøyet gjennom en trygg flyvning.

Multiaksel trener som spinner med plass til minidukke Multiaksel trener som spinner med plass til minidukke

Multiaksel trener

MInidukker tar en spinn - før de har hatt lunsj!

LEGO Friends 41713 lekesett med nøyaktig, vitenskapelig grafikk av planeter LEGO Friends 41713 lekesett med nøyaktig, vitenskapelig grafikk av planeter

Nøyaktige planeter

Alle planet-grafikkene er vitenskaplig nøyaktige.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.