Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
923,93

LEGO Friends 41722 Bil og hestehenger

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 982,-
På lager
SKU
05227-34
   

Ta barnas kreative lek til neste nivå med settet LEGO® Friends Bil og hestehenger (41722). Ser du etter en ny leke eller bursdagsgave til et barn som elsker dyr eller kule kjøretøy? Da er denne leken midt i blinken. Barn fra åtte år vil elske å bygge og leke med dette settet med en stor hestehenger og SUV.

Leker som stimulerer fantasien

Vennene reiser til forskjellige hesteshow, og de har alt de trenger til reisen om bord i det tøffe kjøretøyet deres. Her er det plass til to lekehester og alt av rideutstyr, inkludert tømmer og hjelmer. Kjøretøyet rommer til og med et soveavlukke, hvor Emma og LEGO vennene hennes kan overnatte. Den smarte SUV-en er kjørbar og har plass til tre figurer i tillegg til Savannahs førerhund.

Byggeglede er garantert

I tillegg til enkle bildebaserte instruksjoner følger det med en digital byggeveiledning i gratisappen LEGO Building Instructions. Med den kan barn zoome, rotere og visualisere modellen i 3D.

 • Lev ut hestedrømmen – barn kan leke at de reiser ut i verden på spennende ridearrangementer med vennene sine med settet Bil og hestehenger (41722).
 • En eske full av moro – det omfattende rollelek-settet inkluderer en henger, to hestefigurer, en SUV og tre minidukker, inkludert LEGO® Friends Emma, og en hundefigur.
 • Gøyale funksjoner – det er soveplasser på hengertaket. Taket kan åpnes på hengsler, slik at hesteboksen kommer til syne. Inkluderer også et troféskap. Bilen kan kjøres og har dører som kan åpnes.
 • Rollelek fra virkeligheten – settet har masse autentisk tilbehør, inkludert tømmer, hjelmer, kopper, medaljer og hindere, som virkelig får fart på fantasien og gir timevis med kreativ lek.
 • Flott bursdagsgave til barn fra åtte år – denne LEGO® Friends leken har mange detaljer og passer som gave til heste- og kjøretøyinteresserte barn til bursdag, jul og andre spesielle anledninger.
 • Mål – SUV med henger er 14 cm høy, 41 cm lang og 9 cm bred, mens hengeren alene er 14 cm høy, 27 cm lang og 9 cm bred.
 • Bygging i den digitale tidsalderen – med settets digitale veiledning kan barn zoome, rotere og vise modellen digitalt. Veiledningen er i appen LEGO® Building Instructions.
 • Kickstart barnas kreativitet – LEGO® Friends sett gir inspirasjon til å finne på kreative fortellinger og lar jenter og gutter utforske interessene sine sammen med figurer de kjenner seg igjen i.
 • Topp, kompromissløs kvalitet – LEGO® lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder, som sikrer at klossene festes godt til hverandre og gir robuste modeller.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® Friends sett testes grundig for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 989
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell41722
EAN5702017188331
MerkeLEGO
Lego Friends 41722 lekesett med hestehenger og SUV-bil Lego Friends 41722 lekesett med hestehenger og SUV-bil

Koselig lugar

Hengeren har til og med plass hvor minidukkene kan sove.

Lego 41722 hestesett med henger med plass til 2 hestefigurer Lego 41722 hestesett med henger med plass til 2 hestefigurer

Hester på veien

Hengeren har rom til 2 hestefigurer.

Lego Friends lekesett med SUV, henger og 3 minidukker Lego Friends lekesett med SUV, henger og 3 minidukker

Komfortabel tur

SUV med plass til alle 3 minidukkene og førerhunden.

Lego Friends 41722 byggesett med minidukker og hester i tillegg til en førerhund Lego Friends 41722 byggesett med minidukker og hester i tillegg til en førerhund

Rom til sølvtøyet

Trofeer vises fram på baksiden av traileren.

Morsomt lego Friends lekesett med Suv som kan lekes med separat Morsomt lego Friends lekesett med Suv som kan lekes med separat

Morsom kjøretøy-lek

SUV-en er avtagbar og kan lekes med for seg selv.

Lego Friends sett med henger med avtagbart tak for enkel lek Lego Friends sett med henger med avtagbart tak for enkel lek

Enkel tilgang

Taket har hengsler for mer plass til å leke inne i traileren.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.