Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
669,90

LEGO Jurassic World 76944 T. rex på rømmen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 484,-
På lager
SKU
03227-68
   

Små barn som liker dinosaurer og kule kjøretøy, vil elske å lære å bygge med settet LEGO® Jurassic World T. rex på rømmen (76944) for barn fra fire år og oppover. Settet inkluderer en flyplass med helipad, garasje, helikopter, buggy og veltbart gjerde samt en bevegelig T. rex-figur. Inkluderer i tillegg minifigurer av Owen Grady, Zia Rodriguez og en viltvokter med tilbehørselementer som dinosauregg og walkietalkie som inspirerer barn til kreativ lek.

Enkle instruksjoner

De enkle, bildebaserte instruksjonene passer perfekt for barn som akkurat har begynt å lære seg å lese, mens de digitale instruksjonene i gratisappen LEGO Building Instructions gjør det ekstra gøyalt å bygge modellene.

Familiemoro

LEGO 4+ byggesett er flotte gaver som gir små barn innpass i en verden full av filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter. Modellene inkluderer startklosser som gjør det mulig for nybegynnere å bygge selvstendig med bare litt hjelp fra en voksen eller eldre søsken.

 • Startsett – introduser barn fra fire år og oppover for LEGO® Jurassic World leker med settet T. rex på rømmen (76944), som inkluderer en flyplass, et helikopter, en buggy og en T. rex-figur.
 • Tre LEGO® minifigurer – Owen Grady, Zia Rodriguez og en viltvokter med tilbehør, inkludert walkietalkie og bedøvelsespistol, som inspirerer til fantasifull rollelek.
 • Mange inspirerende funksjoner – flyplass med helipad og garasje, et bur som kan åpnes og transporteres i helikopteret eller på buggyen, og et veltbart gjerde som kan brukes i spennende lek, hvor dinosauren rømmer.
 • Gaveidé for barn fra fire år – dette 140 deler store LEGO® Jurassic World settet er lett å bygge og bygge om etter at dinosauren har rømt. Perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til små barn.
 • Bærbart sett for lek på farten – flyplassen er 15 cm høy, 16 cm bred og 6 cm dyp, mens T. rex-figuren er 11 cm høy.
 • Timevis med moro for hele familien – startsettet er tilpasset små barns konsentrasjonsevne og gir dem muligheten til å bygge selvstendig eller med hjelp fra en forelder eller eldre søsken.
 • Trykte og digitale instruksjoner – esken inkluderer trinnvise, bildebaserte instruksjoner, mens appen LEGO® Building Instructions inneholder digitale og interaktive verktøy for zooming og rotering.
 • Stimuler barns kreativitet – byggesettene i LEGO® Jurassic World 4+ serien gir barn en gøyal introduksjon til dinosaurleker, styrker fantasien deres og lærer dem hvordan de bygger.
 • LEGO® kvalitetsstempel – LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er kompatible og lette å sette sammen.
 • Med sikkerheten i høysetet – for å sikre at LEGO® komponenter oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle tenkelige måter.

Detaljer:

 • Antall klosser: 140
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell76944
EAN5702016913439
MerkeLEGO
LEGO 76944 Jurassic Worl detaljert flyplass med garasje til helikopter og buggy-bil LEGO 76944 Jurassic Worl detaljert flyplass med garasje til helikopter og buggy-bil

Detaljert flyplass

Med helipad og garasje for helikopteret og buggyen.

Lek at t-rex dinosauren rømmer med Lego Jurassic World lekesett med fellbart gjerde Lek at t-rex dinosauren rømmer med Lego Jurassic World lekesett med fellbart gjerde

Fellbart gjerde

Barn kan leke dinosaur-rømning med T.rex figuren.

Lego Jurassic World byggesett til de minste med 3 minifigurer Lego Jurassic World byggesett til de minste med 3 minifigurer

3 minifigurer til rollelek

Owen Grady, Zia Rodriguez og en viltvokter.

LEGO® Jurassic World T. rex Dinosaur Breakout LEGO® Jurassic World T. rex Dinosaur Breakout
LEGO® Jurassic World Tyrannosaurus rex figure - Dinosaur Breakout playset LEGO® Jurassic World Tyrannosaurus rex figure - Dinosaur Breakout playset
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.