Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Ninjago 71740 Legacy Jays elektrorobot

-25%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Kampanjepris 158,25
Vår lavpris: 211,-
25%
Du sparer: 52,75
På lager
SKU
02212-113
   

Med Jays elektrorobot (71740) kan barn forbedre byggeferdighetene sine og gjenskape gøyale scener fra Sesong 4 av LEGO® NINJAGO® TV-serien. Med en bevegelig robot, et kjøretøy, en lekeedderkopp og en gullsverdsokkel kan barn glede seg til timevis med ninjaeventyr.

Lær å bygge med LEGO® NINJAGO®

Denne tøffe ninjaleken er utformet for å gi barn fra fire år og oppover en super lekeopplevelse. Hver pose i esken inneholder klosser til en komplett modell og figur som barn kan bygge raskt og begynne å leke med. Inkluderer også en startkloss som gir barn en delvis ferdigbygd base å begynne med.

Moro for hele familien

Med 4+-settene kan voksne og barn ha det gøy og bygge sammen. Det er lett å komme i gang – i tillegg til trykte instruksjoner inkluderer settet Instructions PLUS i appen LEGO Building Instructions. Instructions PLUS har verktøy for zooming, visning og rotering som hjelper barn å få mest mulig ut av byggeprosessen.

 • Med LEGO® NINJAGO® Jays elektrorobot (71740) lærer barn å bygge før de kan kaste seg ut i gøyal kamplek med en bevegelig robotleke og ninjabil.
 • Actionfylt kamplekesett med to minifigurer fra sesong 4 av NINJAGO® TV-serien, ninjaen Jay og skurken Eyezor, samt en startkloss som får byggingen og leken raskt i gang.
 • Kjempetøff og inspirerende robotleke med bevegelige armer og bein, en spinnende klinge og et stort sverd i hendene. Cockpit med plass til Jay.
 • Eyezors bil har en tøff dreieplattform med en skyter som kan avfyre knotteskytere. Perfekt for gøyale kampscener.
 • Ninjasettet består av bare 106 deler og er en enkel og gøyal byggemodell for barn fra fire år. En perfekt gave til barn som fortjener en ekstra belønning.
 • Jays elektrorobot er 17 cm høy, 10 cm lang og 16 cm bred og passer perfekt som utstillingsmodell på barnerommet mellom slagene.
 • Barn får en enda bedre byggeopplevelse med digitale Instructions PLUS som inneholder verktøy for zooming, rotering og visning, og gjør byggingen til en del av leken.
 • 4+-lekesett gir små barn flotte muligheter til å lære å bygge, takket være enkle instruksjoner. De er perfekte for familier som ønsker å ha en gøyal byggeopplevelse sammen.
 • I over seksti år har LEGO® klossene vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder og er derfor trygge for barn.

Detaljer:

 • Antall klosser: 106
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71740
EAN5702016889574
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.