Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
1 179,90

LEGO Super Heroes 76191 Marvel Infinity-hanske

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 835,-
På lager
SKU
05212-82
   

LEGO® Super Heroes 76191 Marvel Infinity-hanske byr på en utfordrende byggeopplevelse, og resultatet er en imponerende utstillingsmodell som fanger Marvel-universets særegne stil perfekt.

Samlermodell fra Marvel-filmverdenen

Denne LEGO klosseversjonen av den ikoniske Infinity-hansken fra Marvel Studios-filmene Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame vil garantert vekke oppsikt uansett hvor du plasserer den. Den gullfargede hansken med bevegelige fingre, Infinity-steiner i sterke farger og en solid sokkel med navneskilt, byr på en oppslukende byggeutfordring, og resultatet er en fengslende modell.

Modellsett av LEGO klosser

Ta en pause fra en travel hverdag med et avstressende LEGO byggesett for voksne. Disse settene passer perfekt for alle som liker kreativ bygging eller tegneserier.

 • Den slående bygge- og utstillingsmodellen LEGO® Marvel Infinity-hanske (76191) fanger den fengslende atmosfæren fra Marvel Studios-filmene Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame helt perfekt.
 • Denne autentiske, gullfargede LEO® klossemodellen av den ikoniske Infinity-hansken inkluderer fargesprakende Infinity-steiner og er plassert på en solid sokkel med navneskilt.
 • Modellen består av 590 deler og gir voksne Marvel-fans muligheten til å engasjere seg i et kreativt byggeprosjekt, hvor de gjenskaper et av tegneserieverdenens mest kjente og mest ødeleggende våpen.
 • Denne enestående bygge- og utstillingsmodellen passer perfekt som bursdags- og julegave, og som gave til dedikerte modellbyggere og voksne fans av Marvel-universet.
 • Modellen er 31 cm høy, 13 cm bred og 11 cm dyp. Den gjør seg godt som utstillingsmodell både hjemme og på jobben, hvor den garantert vil vekke oppsikt og få i gang samtalen.
 • Denne imponerende hyllesten til Marvels evig populære verden er tilfredsstillende å bygge og gir en tidløs utstillingsmodell som garantert vekker oppmerksomhet og beundring.
 • Brukervennlige instruksjoner av høy kvalitet gjør at du kommer raskt i gang med byggingen av den fascinerende modellen.
 • LEGO® settene for voksne er deignet for å gi en tilfredsstillende bygge- og utstillingsopplevelse til alle som liker å bygge modeller.
 • LEGO® byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 590
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell76191
EAN5702016913194
MerkeLEGO

Informasjonsplate

Et beskrivende skilt på den solide basen.

Akkurat som den ekte hansken!

Gjenskap de autentiske detaljene av Marvels Infinity-hanske.

Perfekt å stille ut

Den ferdige modellen måler over 31 cm!

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.