Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
669,90

LEGO Super Heroes 76217 Marvel Jeg er Groot

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 505,-
På lager
SKU
05227-73
   

Med LEGO® Marvel Jeg er Groot (76217) kan du gi barn fra ti år en bevegelig modell av Baby Groot, kjent fra Marvel Cinematic Universe.

Leke- og utstillingsmodell av Groot

Alle fans av Marvel Studios-filmen Guardians of the Galaxy Vol. 2 kjenner til den berømte scenen, hvor Baby Groot danser. Nå kan barn gjenskape denne scenen og andre med denne detaljerte, bevegelige kopien av den søte og rampete smårollingen. Den byggbare modellen er lett å plassere i forskjellige positurer, og det følger også med en lekekassett som barn kan leke at de setter på for å få musikk! Gratisappen LEGO Building Instructions gir i tillegg barn verktøy for å vise, zoome og rotere modellen mens de bygger, noe som gir en kjempespennende og engasjerende byggeprosess.

  • Bevegelig Baby Groot – bygge- og lekemodellen LEGO® Marvel Jeg er Groot (76217) kan plasseres i ulike positurer.
  • Ikonisk Marvel-figur – barn kan bygge sin egen versjon av Baby Groot fra Marvel Studios-filmen Guardians of the Galaxy Vol. 2. Settet inkluderer også en lekekassett og navneplate.
  • Gjenskap kule dansetrinn – det er lett å plassere den byggbare modellen i ulike positurer, og det følger med en lekekassett barn kan leke at de setter på for å få musikk.
  • Gave til barn – en spesiell bursdags-, jule- eller overraskelsesgave for barn fra ti år, som liker Marvel Studios-filmene om Guardians of the Galaxy og supersøte Baby Groot.
  • Bygg, lek og still ut – den bevegelige modellen er 26 cm høy, og settet inkluderer en kassett og navneplate.
  • Få enda mer superhelt-lek – det store utvalget av LEGO® Marvel byggeleker gir barn lekesett av topp kvalitet, som byr på utallige kreative bygge- og lekemuligheter.
  • Kvalitetsgaranti – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
  • Sikkerhetsgaranti – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer: 

  • Antall klosser: 476
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell76217
EAN5702017154602
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.