Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
189,90

LEGO Super Heroes 76220 DC Batman mot Harley Quinn

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 170,-
På lager
SKU
08227-15
   

LEGO® DC Batman™ mot Harley Quinn™ (76220) inneholder klassiske karakterer, kule kjøretøy og tøft tilbehør som inspirerer barn til utviklende samlek. Passer for barn fra fire år.

Den beste starten for unge superhelter

Dette actionfylte lekesettet inneholder to populære figurer fra DC Super Hero-filmene: Batman på sin tøffe Batcycle™, og Harley Quinn på rullebrett og med en diger klubbe i hånden. Settene i LEGO 4+ serien har mange inspirerende detaljer som gir små barn en topp lekeopplevelse. Hver klossepose i esken inneholder en komplett modell og en figur som barn raskt setter sammen, og kan begynne å leke med. En stor startkloss kickstarter byggingen av motorsykkelen, og esken inneholder en fargerik, bildebasert byggeveiledning.

Moro for familier

4+-settene er perfekte for voksne som ønsker å delta i gøyal bygging med barna sine, enten de er erfarne LEGO byggere eller aldri har bygget med LEGO klosser før.

  • Gøyal superhelt-lek for barn fra fire år – LEGO® DC Batman™ mot Harley Quinn™ (76220) er full av funksjoner som er laget spesielt for små barn fra fire år og oppover.
  • Ikoniske figurer – Batman™ med sin Batcycle™ og batarang samt Harley Quinn™ med rullebrett, klubbe og dynamitt. En startkloss hjelper barn å komme raskt i gang med bygging og lek.
  • Action på hjul – den kappekledde helten og den rullebrettkjørende superskurken møtes til utallige oppgjør.
  • Gave til ferske superhelter – dette LEGO® 4+ settet inneholder et startklossunderstell til motorsykkelen og enkle byggeinstruksjoner som styrker utviklingen av viktige ferdigheter hos barn fra fire år.
  • Bærbar moro – Batcycle™ er 3 cm høy, 9 cm lang og 4 cm bred, og det betyr at den er liten nok for små hender og stor nok for episke eventyr.
  • Inspirer små barn – LEGO® 4+ sett gir barn et stort univers fylt med filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter.
  • Kvalitetsgaranti – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
  • Sikkerhetsgaranti – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 42
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell76220
EAN5702017189703
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.