Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lexibook PAW Patrol pedagogisk laptop til barn med over 120 aktiviteter - Norsk/Svensk versjon

-20%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 395,- Vår lavpris: 494,-
20%
Du sparer: 99,-
På lager
SKU
06206-31
   

Paw Patrol laptop fra Lexibook er tilpasset barn fra 4 år, og er perfekt for læring og lek.

Laptop-en kommer med motiv fra barne-TV serien Paw Patrol, og har bilde av redningshundene Chase, Marshall, Rubble, Skye og Everest både når pcen er åpen og lukket. Den tospråkelige laptopen gir barnet over 120 aktiviteter å more seg med, som språklæring, matematikk, klokke, logikk, spill og musikk.

Maskinen er inspirert av faktiske laptoper, med realistisk mus og tastatur, men denne varianten for barn har en noe mindre skjerm. Med flere morsomme spill som kan underholde barnet som blant annet snake og memory, og du skal ikke se bort fra at en nysgjerrig far eller mor kan prøve også!

  • Paw Patrol laptop til barn fra Lexibook
  • Med elegant design, og skjerm på 5,1 x 9,7 cm
  • Lærerikt innhold på flere vanskelighetsgrader
  • Morsomme aktiviteter som spill og musikk

Inneholder:

  • Paw Patrol laptop med mus

Detaljer:

  • Mål produkt: 24 x 18 x 3,6 cm
  • Mål skjerm: 5,1 x 9,7 cm
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (inkludert)
  • Språk: Norsk/Svensk
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellJC598PAi7
EAN3380743088754
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.