Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Lil Music Tour - Cheeky Babe musikalsk dukke med 8 overraskelser

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
09227-2
   

Slipp løs din musikalske side med Lil Music Tour lekesettet  med bil fra LOL Surprise House of Surprises. Settet kommer med musikerdukken Cheeky Babe og 8 overraskelser.

Er du klar til å lage unik og kreativ musikk og dra på turne sammen med Cheeky Babe? Hun er Chloe Peppers søster og en fanfavoritt som tar med seg den musikkinspirasjonen som trengs for å skape den riktige stemningen med musikken sin. Cheeky er kledd i de britiske farger med Storbritannias flagg som gjenganger på både toppen, gitaren og turnebilen sin. Kjør fra konsert til konsert i den stilige bilen med henger til musikkutstyret hennes.

Lekesettet passer perfekt sammen med andre House of Surprises lekesett, men er også perfekt å leke med alene. Inviter alle LOL-vennene dine og arranger konsert! 

Inneholder:

  • LOL Surprise Cheeky Babe dukke
  • Bil med henger
  • Gitar
  • Flaske 
  • Og mer!

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 8 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell583783EUC
EAN035051583783
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.