Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG House - dukkehus i tre med 4 etasjer og 85 deler

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 3 247,-
Få igjen på lager
SKU
06218-104
   

LOL Surprise dukkene får sitt eget hus i tre! LOL Surprise OMG House dukkehuset er 122 cm høyt og 122 cm bredt med 4 etasjer og 10 rom. 

Huset er består av et soverom, bad, fullt utstyrt kjøkken, stue, basseng, takterrasse, kino, spisestue og mer. Lekehuset passer til alle OMG-motedukker og LOL Surprise-dukker. Dukkene kan sitte på takterrassen og nyte kveldssolen med peisen som lyser, eller har de husket å sette på oppvaskmaskinen på kjøkkenet etter middagen. Med dukkehuset følger det med en heis som passer til 2-3 dukker som kan frakte dem mellom de ulike etasjene. I tillegg kan møblene forvandles, og rommene kan snurres for å avsløre ekstra funksjoner. Det beste av alt med å kunne snurre på rommene er at du selv velger hvilket rom som skal vises under leken.  

Bassenget kan fylles opp med vann og dukkene kan nyte sommervarmen mens de plasker i bassenget, eller kanskje de tar spiralsklien som fører dem rett i vannet. Nederst i huset er det en garasje hvor dukkene kan parkere bilen sin, eller dersom de vil kjøre drive-through for å kjøpe litt mat.  

Inneholder: 

  • LOL Surprise OMG dukkehus i tre
  • 4 etasjer og 10 rom 
  • 6 roterende rom
  • Basseng, sklie og heis
  • Med 85 tilbehørsdeler 

Detaljer: 

  • Mål: 122 x 122 cm (HxB) 
  • Batteribehov: 3 x AAA batterier (inkludert) 
  • Alder: fra 4 år 

Merk: Dukker og kjøretøy følger ikke med, selges separat

Produktdetaljer
Modell576747EUC
EAN035051576747
MerkeLOL Surprise

Bademoro

Fyll bassenget med vann og skli ned spiralsklien.

Middagstid

Etter middag må du huske å starte oppvaskmaskinen.

Drive-Through

Kjør innom drive-through for enkel mat i farta.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.