Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LOL Surprise Tot Swap dukke i ball - 9 overraskelser og 2 utseender

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
06234-3
   

Her kommer LOL Surprise Tot Swap dukken med 9 overraskelser og to utseender å bytte mellom. Bruk vann for å avsløre dukkens andre utseende, og med et snap har dukken et helt nytt utseende. LOL Surprise Tot Swap dukken kommer med to ulike antrekk slik at dukken enkelt kan endre stil. 

Er det Hero Honey, student om dagen og helt med kappe om natten, som skjuler seg i LOL ballen? Eller er Rockin Cutie, som bytter fra hverdagslook til rockestjerne og inntar scenen med stil? Samle alle de 9 forskjellige LOL Surprise Tot dukkene og lag en miks antrekk og utseender!

Inneholder:

  • LOL Surprise Tot Swap dukke
  • 9 overraskelser

Detaljer:

  • Mål: ca 9 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell591696EUC
EAN35051591696
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.