Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lundby dukke på sparkesykkel - tilbehør til dukkehus

-27%

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende lek

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene utviklet seg i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. La barna utfolde seg i dukkehuset, la dem innrede med de utallige variantene av Lundby dukkemøbler som finnes, og la de ulike Lundby dukkefamiliene flytte inn. Lundby dukkehus og dukkemøbler oppmuntrer til kreativ rollelek, og kan underholde barna i timesvis.

Kampanjepris 145,- Vår lavpris: 198,-
27%
Du sparer: 53,-
På lager
SKU
04225-25
   

Lundby Dukke på sparkesykkel til dukkehus. En ung jentedukke med sparkesykkel, sekk og hodetelefoner. Dukken er kledd i en grønn shorts, hvit t-skjorte og hvite sneakers. Dukken har virkelighetstro detaljer, bevegelige armer, bein og hode.

Lundbys dukker kommer med ulik etnisitet, funksjoner og alder. Klærne til dukkene kan tas av og på og emballasjen til dukkene kan brukes som et lite dukkehus/kulisse i dukkeleken.

Inneholder:

  • Jentedukke
  • Sparkesykkel
  • Hodetelefoner
  • Sekk

Detaljer:

  • Skala: 1:18
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukkene passer til alle Lundby dukkehus

Produktdetaljer
Modell60808100
EAN7315626080811
MerkeLundby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.