Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Make it Real 3C4G Pink and Gold Lip gloss set - 10 mini-lipglosser med vaniljeduft

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 197,-
Utsolgt
SKU
11216-48

Få maksimal skinn fra en av disse 10 vaniljeduftende lip gloss-ene fra Make it Real 3C4G. Lipglossene kommer innpakket i en gullskinnende boks og er i forskjellige farger. Den lille, praktiske størrelsen gjør at barn og unge kan ta disse med seg hvor som helst. Hva med å slenge et par i veska eller ryggsekken før du reiser ut?

Settet utgjør en flott gave enten til bursdag eller høytid, eller du kan dele den opp og fordele på flere. Kanskje vennegjengen kan fordele dem seg i mellom?

Inneholder:

  • 10 lip gloss-er med vaniljeduft

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell10018
EAN638241100182
MerkeMake it Real
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.