Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Make it Real 3C4G Regnbue neglelakk 7 pack - en farge for hver dag

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 135,-
Utsolgt
SKU
11216-50

Gjør hver dag til manikyrdag med denne giftfrie neglelakken fra Make it Real 3C4G. Settet består av 7 farger neglelakk, en farge for hver dag i uken. Med trendy farger enhver kan sette pris på. For best resultat påføres det to lag med neglelakk, og fullfør gjerne med et klart topp-lag (klar neglelakk følger ikke med).

Inneholder:

  • 7 farger neglelakk

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell10007
EAN638241100076
MerkeMake it Real
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.